Юрій Береза, почесний президент СК Дніпро-1, про команду та вболівальників:

 

— Давайте поговоримо не про результат гри, адже зрозуміло, що перемога завжди приємна. Питання про вболівальників СК Дніпро-1, вони вперше на віїзді зібралися підтримати команду , можливо було не так багато— але їх було чути…
— Сподіваюсь, це стане частиною підтримки нашої команди і ввійде в систему. Ідея вболівальницього руху нашого клубу, насправді, починається з чистого аркушу. Сподіваюся, що ми ще здивуємо країну підтримкою нашої команди. А щодо команди — повторюю те що казав раніше — СК Дніпро-1 активно розвивається і ми усі маємо таку мету — за 3-5 років війти у Лігу Чемпіонів. Але викладуватися наповну треба на кожному матчі, незалежно від рівня іншої команди. Наші хлопці показали, що треба йти до кінця, попри результат, а тому грали з повною віддачею до останньої секунди. Так,суперник дозволяв робити на полі багато, тож і забили багато — як би не було бажання грати — ми би побачили меньше голів. Я вірю в хлопців і на мою думку, вони у кожній грі мають віддаватися на повну незважаючі на рівень соперника — люди дивляться на футбол як на подію-тож треба грати максимально від дущі…грати заради людей.

 

— Тоб то як що Вас правильно зрозумів-на цій грі команда ніби довела ,що кожен матч — це як випробування і вони йдуть до тієї мети яка була визначена на початку сезона з усією відповідальністтю?
— Саме так, я бачу і відчуваю, то що вони роблять все без розслаблення, і я за це вдячний їм. І ще під час першої прес-конференції я зауважив, що, при нагоді, буду відвідувати всі матчі, щоб дивитися, як команда розвивається і прогресує. Впевнений, хлопці розуміють,чтого від них чекають і не підведуть усіх нас.

 

— У Вас дуже гарний настрій після гри, як що пожартувати не засмучені що сьогодні так багато голів, мабуть тільки голкіпер у команді не забив?
— Все попереду і все можливо, тож, і воротар, незабаром почне забивати голи, сподіваюся і це ми колись обовязково побачимо (сміється). Дякую команді за гру,дякую всім, кто нас підтримав у Запоріжжі та чекаємо у середу на грі у кубку України проти Сум. Друзі приходьте на стадіон, команда чекатиме на підтримку вболівальників.