Головний тренер збірної України Олег Блохін змушений внести корективи у список гравців, запрошених для підготовки до контрольного матчу проти Швеції 10 серпня. 

 

Ушкодження Русола
У зв’язку з тим, що захисник «Дніпра» Андрій Русол зазнав ушкодження, наставник головної команди викликав на тренувальний збір, що триватиме 8−10 серпня, іншого оборонця дніпропетровського клубу Євгена Чеберячка.  Нагадаємо, раніше Олег  Блохін зауважив про можливі зміни у складі, пов’язані з травмами гравців.

 

Третій виклик  Чеберячка 
Євген Чеберячко втретє отримав запрошення до табору національної команди. У серпні минулого року  він дебютував у збірній, вийшовши на поле наприкінці контрольного матчу Україна − Нідерланди. Також Чеберячко взяв участь у наступному підготовчому зборі «синьо-жовтих» − перед іграми зі збірними Польщі та Чилі.

 

День відкритих дверей
Національна команда розпочне збір 8 серпня на навчально-тренувальній базі в Кончі-Заспі під Києвом. Того ж дня на базі відбудеться «день відкритих дверей»: о 17.30 головний тренер Олег Блохін дасть прес-конференцію, з 18.15 до 18.30 з журналістами спілкуватимуться футболісти, після чого розпочнеться тренування, відкрите для представників мас-медіа.

 

Тренування у Харкові
Дев’ятого серпня збірна України вилетить до Харкова, де того ж дня проведе передматчеве тренування на стадіоні «Металіст» (початок − о 19.00), перші 15 хвилин заняття  будуть відкритими для ЗМІ. Цій події передуватиме прес-конференція Олега Блохіна,  що розпочнеться о 18.45 у конференц-залі стадіону. 10 серпня українці зіграють у Харкові контрольний матч проти шведів.

  

Трансляція матчу збірних України та Швеції відбудеться на телеканалі «Інтер» (початок − о 21.00).

 

ffu.org.ua