— Олексію, довго не вдавалося дотиснути суперника, який грав у чисельній меншості. З чим це пов’язано?

 

— Гріх було б не використати ті моменти, які у нас були. Ситуація була така, що треба було просто їх дотиснути, адже на оборону ми мало працювали. Було багато навісів і прострілів, і ось знайшовся момент, адже не вистачало цього голу. Але все ж таки забив, і далі залишалося контролювали ситуацію і забивати ще.

 

— Для атакуючого гравця, навіть для статистики, взагалі голи важливі?

 

— Звичайно. Я до цього востаннє забивав «Ворсклі» в Полтаві, тому, звичайно радий, що перервалася суха серія. По-перше, це додає впевненості, по-друге – це хороший настрій. Тепер будемо налаштовуватися на наступний матч, знову ж таки з «Маріуполем», і знову буду налаштовуватися забити. Тепер нам треба продуктивно попрацювати, відновитися і налаштуватися на подальші матчі. Зупинятися ні в якому разі не можна.

 

— Давно не забивав, виходячи на заміну?

 

— Ой, навіть і не пам’ятаю, коли таке востаннє було.

 

— Узимку на зборах ти більше грав навіть у захисті, але в офіційних матчах тебе знову використовує тренерський штаб в атакуючих діях.

 

— Ну я все ж таки різноплановий гравець. Якщо треба, то можу зіграти і у захисті, можу зіграти і атакуючого півзахисника – це все вже по ситуації тренер вирішує, в залежності від моїх можливостей, на ту позицію і ставить. На зборах ситуація вимагала того, щоб я грав у захисті, але і там я виходив на заміну в атакуючу лінію на своїй звичній позиції. Усе залежить від тій чи інший ситуації на полі.

 

— Попереду домашня гра з «Маріуполем» і друга частина чемпіонату у другій шістці. Що від неї чекаєш?

 

— Зрозуміло, що ми будемо грати на максимальний результат. Будемо намагатися досягати позитивного результату у кожному матчі. Ну, а завершити чемпіонат хочеться на першому місці у другій шістці. Щодо найближчої гри з «Маріуполем», то вони на нас тепер дуже серйозно налаштуються, будуть по спортивному злими, і якось по-іншому стануть діяти на полі. Все ж таки є VAR і фахівці, які будуть давати оцінку суддівству, ну, а ми виходимо на поле і граємо на перемогу.