– Дуже сумне відчуття після гри. Я перший, хто несе відповідальність за виступ команди. В першому таймі ми доклали недостатньо зусиль, щоб зупинити суперника. Кілька помилок призвели до пропущеного голу. В другому таймі команда грала значно краще, але ми все ж таки не доклали максимум зусиль, щоб показати свій кращий футбол. Дуже засмучений результатом, але нам не потрібно марнувати час, оскільки треба відновитися, а вже у неділю у нас дуже відповідальна гра. Після цієї поразки ми станемо сильнішими, адже це для нас великий досвід.

 

– Чекали ви більшого від своїх гравців сьогодні? Чи потрібно деяких гравців звільнити з команди? Чи вже чекаєте ви на зимове трансферне вікно, коли можна буде підсилити команду?

 

– Так, сьогодні футболісти не виклались на сто відсотків і це моя провина, адже вони не виконали того, що я від них хотів, але знову таки це значить, що я не зумів їх налаштувати на максимум, щоб вони грали так, як треба. У Лізі Конференцій ми зазнали ілюзій, адже очікували зовсім іншого результату. Тепер у нас пріоритет чемпіонат Кіпру. Я потребую 11 гравців, які будуть битися на полі і віддавати усі сили для перемоги. Сподіваюся, що команда себе там проявить. Стосовно трансферів, то я ще не планую змін на січень, але подивимося, що буде ближче до цього терміну.

 

 

scdnipro1.com.ua