Футболісти спортивного клубу Дніпро-1, трохи зменшивши шлях (тепер літак стартуватиме не у Києві, а у Запоріжжі, а пересадку робитиме не у Анкарі, а в Стамбулі), висунулися до Анталії, звідки вони вирушать до знайомого готелю Side Star Resort у місті Сіде.

 

У порівнянні з першим збором, склад делегації спортклубівців трохи змінився. Залишилися дома під наглядом лікарів новачок команди захисник Максим Білик, котрий отримав травму під час спарингу проти грузинського Колхеті-1913, та Олег Кожушко, якому доведеться перенести хірургічне втручання. З іншого боку, до команди приєднався півзахисник Артур Карноза, який на другому зборі вже розпочне працювати у загальній групі із іншими партнерами. Відзначимо, що трохи пізніше до команди повернуться юніори-збірники — Олександр Сафронов, Олександр Бєляев та Владислав Супряга, які завтра проведуть матч проти однолітків з Греції.

 

На другому зборі клубом заплановано п’ять спарингів. Перший з них відбудеться вже 23 лютого — суперником нашої команди стане представник Данії або Китаю (перемовини ще тривають). Крім того, СК Дніпро-1 зустрінеться із лідерами першої української ліги петровським Інгульцом та ковалівським Колосом, а також данськими клубами Міддельфарт (2 ліга) та Фреденсборг (3 ліга).

 

 

scdnipro1.com.ua