Півзахисник збірної України Артем Федецький у ефірі телеканалу Футбол дав свій коментар щодо перемоги над збірною Уельсу.

 

— Андрій Миколайович Шевченко поставив за гру команди «четвірку». Як би ви оцінили гру?
— Якщо бути об’єктивним, звичайно, кожна гра — це індивідуальний випадок. Завжди є різні моменти, які необхідно покращувати. Однак якщо порівнювати з попереднім поєдинком, то картинка виходить вже цікавіша: контроль м’яча був, пару гострих атак організували, проте було не настільки багато гольових атак, але ми вже в голові тримаємо чемпіонат Європи, де команди не будуть також розкидатися гольовими моментами, тому краще надійно грати у обороні. А якщо такі напівмоменти будуть у нас, то з них необхідно вичавлювати максимум.

 

— В основному фланги — це двигун збірної України, проте сьогодні вони були не такі активні. У чому причина на ваш погляд?
— Я б не сказав, були у команди хороші моменти. Але не такі активні, як зазвичай, але для мене, як для захисника, то ми багато моментів нейтралізували, а спереду — реалізували. Йде Активна підготовка до Євро-2016, тому тримаємо в голові майбутній турнір, адже там команди високого рівня. Десь краще приділити уваги більше захисту, зробивши менше контратак, але головне — вони повинні були бути результативними. Вважаю, у нас попереду хороші нападники, які зможуть знайти свій момент і забити.