— Пане Григорчук, це правда, що ви телефонували Рамосу?
— Не телефонував, а написав повідомлення. Я попросив нашого перекладача, який знає іспанську мову, набрати текст, що я йому сказав. Там були слова вибачення. Я від своєї позиції не відмовляюсь, Дніпро не мав забивати той м’яч, це не фейр-плей. Але в якій формі я говорив з тренером Дніпра — це надто емоційно. Зі сторони сильна гра була, і я був заведеним. Цей інцидент став ложкою дьогтю. Це не гарно виглядало збоку. Не можна поводити себе так. Але це ніяк не міняє мою думку про Рамоса, я вважаю його сильним тренером. І моє відношення до Дніпра — це дуже сильний клуб, який розвивається.

 

— Рамос вам відповів?
— Він написав смс. Готовий з ним говорити надалі.

 

— У вас була розмова зі спортивним директором Дніпра Андрієм Русолом?
— Ми говорили з ним. Після цієї розмови про наш матч я набагато краще став відноситись до Дніпра в цілому. Отримав задоволення від цієї розмови. Я вражений його дзвінком, і він дуже підняв мені настрій, оскільки я трохи мучив себе за епізод з Рамосом. Після розмови з Русолом зрозумів, наскільки сильно ця людина розуміє футбол.

 

— Багато хто вважає, що гол Дніпра мали б зараховувати, а потім дніпропетровці мали б пропустити м’яч…
— Якби так було, я вважаю, це було б чесно. Була історія Шахтаря з голом Адріано у ворота Норшеланна. І Шахтар тоді ніби пропустив гол. Такі ходи мають місце у футболі.

 

— Дніпро готовий до чемпіонства? Чи те, що вони з вами забуксували, багато про що говорить?
— Я вважаю Дніпро дуже сильною командою, вони дуже добре виглядають. Чемпіонство? Чому ні?

 

— Скільки днів і ночей не спали перед тим, як готувались до зустрічі з командою Рамоса?
— Я приємно здивований, що команда змогла зробити стільки речей. Багато тактичних нюансів після теоретичних занять. Ми постійно серйозно готуємось. У тій грі багато новинок з нашого боку. Нам багато вдалось зробити.

 

— В Інтернеті пишуть, що на гру з Дніпром вас фінансово мотивував Шахтар…
— Тут немає про що говорити. Люди завжди багато говорять. Ні, ні, ще раз ні. Ніхто нас не мотивував.

 

 

matchday.com.ua