Валерій Юрчук, воротар СК Дніпро-1, дав інтерв’ю прес-службі після матчу з ПФК Суми про враження, настрій та вболівальників, які знайомляться з командою.

 

— Які відчуття у голкіпера після матчу? Адже були такі моменти, коли довелось нервувати, моментів не багато, але в кінці гри все ж таки трохи грали сумбурно у захисті.
— За великим рахунком особливо не нервували — хіба що, так, ви праві, наприкінці були помилки у захисті, напевно, тому що втомилися. В цілому все контролювали.

 

— Що тобі дає робота під керівництвом Валерія Городова?
— Це для мене це безумовно великий плюс! Подобається працювати з професіоналами його рівня. І я впевнений, що ще багато корисних знань візьму з його досвіду і своє грою буду радувати і вболівальників, і тренера.

 

— СК Дніпро-1 все більше привертає увагу не тільки спеціалістів, але й вболівальників, на команду пішли, та доволі не погано підтримують. Наскільки це важливо для Вас бачити і відчувати реакцію та підтримку?
— Дуже приємно, що на нас приходять, хоч і розумію,що у місті зараз така ситуаця,все ж таки дві команди, Є історичний Дніпро, а є новий… Така ситуація для людей… Дехто розгублений. Попри те, що ми нова команда, вважаю, що з часом все стабілізується, є багато прикладів, коли у місті грає не одна-дві, а навіть декілька команд. Для мене головне те, що стадіон не порожній, і нас приходять підтримувати у рідних стінах.

 

— Сьогодні ми бачили, що вболівальники хочуть спілкуватися і беруть автографи в тебе? Тож знайомство розпочалося?
— Так, але наших імен ще не знають, тому був цікавий момент, коли я підійшов до хлопців з команди, а мені позаду кричать: «Ей, воротар, підійди на селфі!…». Це приємно.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1