— Ігоре, сьогодні перший робочий день. Зранку ти у лікарні на медичному огляді, як себе відчуваєш?

 

— Все чудово, ніс мій вже зажив. Готуємося до важкої праці.

 

— Вдалося дотримуватися режиму у відпустці?

 

— Проблеми із вагою мене ніколи не турбували, тому їв усе, що було на столі, а на ньому було багато всього. Зараз піду зважуся і подивимося (посміхається). Хоча, вважаю, що все буде гаразд.

 

— В команді вже є новачки, при цьому з якими раніше ти грав за «Дніпро» — це Олександр Сваток, Володимир Адамюк. Наскільки їх тут чекали?

 

— Дійсно, прийшлі старі-нові хлопці, усі задоволені. Учора спілкувалися цілий день із Володею Адамюком, а із Сашею Сватком багато часу разом проводили у відпустці. Усі радіють, що вони до нас прийшли, адже це – хороші хлопці і футболісти. Тому ми задоволені, що вони зараз з нами.

 

— Попереду багато цікавих спарингів проти команд вищих дивізіонів своїх країн, чого раніше особливо не було. Що чекаєш від цих поєдинків?

 

— Завжди цікаво грати проти сильних суперників. Раніше, коли ми самі виступали у Другій і Першій лігах, багато команд просто самі не мали бажання проводити з нами спаринги, але зараз ми вже піднялися в УПЛ і тепер нам цікаво зустрітися на полі із більш майстернішими футболістами.

 

— Взагалі, які перед собою ставиш плани на 2020 рік?

 

— Хочеться, щоб він вийшов продуктивним. Щоб у нас було більше перемог, більше забивати м’ячів і менше пропускати у власні ворота, обходитися без травм,  завершити цей сезон і  розпочати наступний добре.