Власник клубу у коментарі ТСН.ua спростував чутки про ліквідацію команди.

 

«Я з подивом з преси дізнався, що клуб закривається за моїм рішенням. За весь цей час мені ніхто не подзвонив і не запитав, чи це правда», — прокоментував інформацію про скору ліквідацію клубу, поширену сайтом FCDNIPRO.COM, власник Дніпра Ігор Коломойський.

 

За його словами, зараз команда справді переживає не найкращі часи, але мова про закриття клубу не йде і зараз він збирається на збори і готується до матчів Прем’єр-ліги. Менеджмент Дніпра, своєю чергою, розробляє нову стратегію розвитку для її подальшого затвердження акціонером.

 

«Клуб не буде жити в тому режимі, що раніше. Ненормально витрачати шалені гроші за коефіцієнта корисної дії, який дорівнює нулю, — зазначив Коломойський. — Підходи не можна не переглянути після поразки нашої команди мільйонерів команді листонош».

 

Щодо джерел чуток про ліквідацію клубу, Коломойський вважає, що за ними стоїть Федерація футболу України: «Коли не вийшло перекласти відповідальність за успішний виступ на спортивних журналістів, вирішили переключити увагу на історію з Дніпром».

 

Про майбутнє клубу Коломойський пообіцяв розповісти пізніше: «Ми зараз шукаємо вузькі місця і намагаємося зрозуміти, хто винен і що робити».

 

 

tsn.ua