Через три дні після першого зимового спарингу з ВПК-Агро наша команда провела наступний двобій. Суперником став лідер однієї з груп другої ліги Кремінь, що прямує до підвищення у класі.

 

Дніпро-1, як і у попередньому випадку зіграв два тайми різними складами (за виключенням центрального захисника Сафронова). При чому, після перерви господарі використали схему з трьома центральними захисниками: Лопирьонком, Логіновим та Сафроновим. Зазначимо, що знову на штучному газоні не грав Кравченко, були відсутні Яворський, який зазнав травму у матчі проти магдалинівців, та Когут.

 

Гості виявилися досить доброю командою, яка вміє грати у комбінаційний футбол, а не просто лупцює м’яч вперед. Зазначимо, що Кремінь доволі якісно укомплектований, маючи у складі цілу низку гравців, що мають досвід, у тому числі, виступів у Прем’єр-лізі. До речі, проти колишніх одноклубників зіграв і Ярослав Гоменко, який вже декілька днів перебуває у таборі команди з Кременчука.

 

Спортклубівці впродовж першого тайму не створили жодного моменту біля чужих воріт. Кремінь, граючи на контратаках, у свою чергу, завдав декілька ударів із середньої відстані, а ще мав один біль-менш небезпечний момент. Досвідчений Локтіонов втік від Сафронова до штрафного, але йому назустріч вчасно висунувся Кліщук, який заблокував удар.

 

У другому ж таймі вже Дніпро-1 частіше загрожував воротам суперника. Це відбувалося, у першу чергу, завдяки зусиллям Олександра Назаренка. Він на швидкості декілька разів тікав від опонентів, небезпечно бив з обох ніг. Але відзначитись судилося не йому. На 73-й хвилині Іван Литвиненко пробив низом з 22-23 метрів, і м’яч влетів у лівий від воротаря кут. Здалося, що у цьому епізоді голкіпер Кременя дещо забарився зі стрибком.

 

Ближче до кінця матчу збільшилася напруга і біля воріт Юрчука. Два удари з небезпечних штрафних пройшли повз ліву від нього стійку, а на 87-й хвилині Кремінь втратив реальний шанс здобути нічию. Литвиненко втратив м’яч біля свого штрафного, і Куць опинився майже сам на сам з Юрчуком. Завдавши удару від району лівого кута воротарського майданчика, він не поцілив у ворота.

 

На той момент господарі грали у меншості. Десь за 10 хвилин до закінчення матчу травми зазнав Логінов, а гравців, що були на полі у першому таймі, вирішили не використовувати і дограли спаринг вдесятьох.

 

Цим матчем СК Дніпро-1 закінчив перший етап підготовки до весняної частини сезону. 3 лютого команда вирушить на збір до Туреччини.

 

 

scdnipro1.com.ua