Капітан СК Дніпро-1 Сергій Кравченко поділився власними думками із клубною прес-службою за підсумками гостьової гри проти Металіста-1925 (1:1).

 

— Сергій, як і очікувалось матч Металіст-1925— СК Дніпро-1 вийшов дуже цікавим. Проте перше питання о пенальті, наскільки на вашу думку він був правомірним?
— Важко сказати, потрібно подивитися ще раз у повторі. На мій погляд він був дуже суперечливий. Але я гравець досвідчений і знаю, як судять у Харкові.

 

— Але в цілому гра у команди сьогодні була хороша. Чому не вдалося дотиснути суперника?
— Так моментів у нас було сьогодні багато, дещо не пощастило. Але у харків’ян хороша команда, і вони нас добре розібрали. Серед наших суперників по групі це найсильніша команда, яка швидко діє в атаці, і вона доставила нам чимало проблем, але вважаю, що ми в цьому матчі все одне більше заслуговували на перемогу. Якщо тільки порахувати стійки та поперечини — їх було рівно три, і нам тут дуже не поталанило. З таким же настроєм потрібно грати і далі та вирішувати наше завдання.

 

— Взагалі, якщо брати турнірне становище команд, то результат матчу задовільний?
— Їхали за перемогою і звичайно не задоволені, але підсвідомістю було не програти. Якщо би ми програли, то далеко відпустили би від себе Металіст-1925, а крім того, нас би за втраченими очками наздогнала Енергія.Тому головне, що не програли, а нічия — стратегічно нормальний результат.

 

— В цьому матчі у кожній команді в центрі поля було по досвідченому капітану. Як гралося проти Едмара?
— Це чудовий футболіст, це він довів протягом всієї кар’єри. Плюс відмінна людина. Я пам’ятаю матчі Дніпра та Металіста, і навіть коли я ще грав у Полтаві, то ми часто з ним зводилися на полі, але це все емоції. Ні я, не він, ніхто не хоче програвати. Разом пересікалися у збірній, а от у Дніпрі я його не застав, адже уїхав у Волинь. Але ми і зараз спілкуємось — він чудова людина і футболіст. І вважаю, що ті глядачі, що зібралися на стадіоні Металіст, мінімум що мали зробити, це подякувати йому за всі ті роки, що він виступав у футболці харківського клубу. І зараз у такий важкий час для клубу він був з командою стільки, скільки міг. Я знаю, що він повинен був уїхати в Сполучені Штати ще раніше, але залишився на нашу гру. І як бачити допоміг своєму клубу завоювати одне очко.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1