Ключовий півзахисник Дніпра Сергій Кравченко пропустив декілька останніх матчів своєї команди через травму. Але тиждень тому прийшла звістка, що він повернувся до ладу і готовий зіграти проти Карпат. З цієї нагоди ми й поспілкувалися з віце-капітаном дніпрян.

 

— Сергію, ви відновились після травми. Готові зіграти у Львові?
— Так, останнім часом я вже повноцінно тренуюсь, відчуваю себе нормально. Тож готуюся до гри у Львові.

 

— Останні матчі, за якими ви спостерігали зовні, виявилися для Дніпра невдалими. Вже проаналізували причини незадовільних результатів?
— Тренерський штаб, звичайно, зробив певні висновки. Взагалі, після кожної гри, незалежно від результату, проводиться аналіз. На його основі перед наступним матчем робляться корективи — така робота триває постійно. Останні наші результати, справді, невтішні, але ми не опускаємо рук. Будемо працювати ще наполегливіше, аби перервати невдалу серію.

 

— Враховуючи чорну смугу команди, чи можна говорити, що перерва у чемпіонаті Дніпру на користь?
— Важко зараз сказати. Відповісти на це зможе лише час. Після найближчих матчів, гадаю, зрозуміємо, що було на користь, а що ні. Під час цієї перерви багато наших гравців поїхали до збірних, тож ми не мали змоги тренуватися оптимальним складом. Головне не перерва, а те, як вдасться втілити задуми на поле.

 

— Чого очікуєте від матчу у Львові? Враховуючи зміну тренера Карпат, вам тепер буде важче передбачити гру левів?
— Новий тренер — це завжди новий імпульс для гравців. Треба знову доводити свою кваліфікацію та показувати, що вмієш на полі. Особисто я очікую гарну гру у Львові. Карпати — у хорошому розумінні агресивна команда, тим більше за підтримки власних уболівальників, вдома грає добре. Гарний стадіон, гарне місто — тож очікую й гарного матчу, у якому сподіваюсь на позитивний результат для своєї команди.