Напередодні матчу Карпат з Дніпром на запитання відповів Павло Ксьонз, якого дніпропетровці орендували перед початком весняного сезону Прем’єр-ліги.

 

«Перед переходом в Дніпро я уточнював питання щодо того, чи зможу я грати проти Карпат. Якщо я все вірно зрозумів, то зможу. Я максимально мотивований на кожну гру. Майбутня — не виняток. Особливий статус вона має тільки тому, що на сьогодні я належу львівському клубу. Але це не означає, що я якось по-особливому буду налаштовуватися на матч. Настрій буде звичайним в плані прагнення показати всі свої найкращі якості, щоб здобути перемогу Дніпру», — розповідає Павло.

 

«Не сказав би, що Дніпро є відвертим фаворитом матчу. Ранньою весною за класом приблизно всі однакові. Єдиний плюс для Дніпра полягає в тому, що він раніше, ніж Карпати, відновив сезон. Дніпряни знаходяться у кращому ігровому тонусі. Переможе той, хто банально краще зіграє як в обороні, так і в атаці.

 

У Львові завжди вболівальники добре підтримували свою команду. Думаю, так, збереться хороша глядацька аудиторія. Тим більше, в Карпатах зараз грає багато молодих вихованців клубу. За Карпати гратиме 12-й гравець — його уболівальник».

 

 

fckarpaty.lviv.ua