— На час карантину нам дали загальне завдання для першої команди «Дніпра-1» і для команди U-21. Я в основному займаюся біговою роботою.

 

— Ви тренуєтеся самостійно?

 

— Ні, я бігаю з Младеном Бартуловичем, у якого житло в Дніпрі, і він зараз знаходиться в нашому місті. Ми дружимо з Младеном і вирішили разом тренуватися, оскільки наші робочі програми збігаються.

 

— Ваші заняття відбуваються у приміщенні?

 

— На стадіоні «Ювілейний» в Новоолександрівці. Якщо говорити точніше, то це спортивний комплекс. Тут багато полів, є умови, особливо для бігової роботи. На «Ювілейний» нас запросив мій перший тренер Анатолій Бурганов, у якого я займався футболом з п’яти до десяти років, поки мене не забрали в «Дніпро». Я хочу особливо подякувати тренеру за те, що надав можливість працювати в хороших умовах і дав нам необхідний спортивний інвентар.

 

— Ви вирішили не замикатися в чотирьох стінах…

 

— Так набагато краще. У футбол грають ногами. Тому, коли з ранку побігаєш, а потім на брусах позаймаєшся, отримуєш в результаті на весь день хороший заряд енергії. Це дозволяє тримати себе в тонусі. Адже ми думали, що пауза триватиме до 3-го квітня і, відповідно, намагалися не залежуватися будинку, підійти до відновлення сезону у формі. Але зараз карантин продовжили і попереду у нас ще багато тренувальної роботи.


— Що вам сказали в клубі після того, як Кабмін продовжив карантин через коронавірус?

 

— Сказали чекати до 24 квітня, але ще будуть уточнення щодо роботи. Нам залишається тільки тренуватися, дотримуватися гігієни і тримати на рівні свою спортивну форму.

 

— Як оціните сезон-2019/20 для молодіжної команди «Дніпра-1» і для себе особисто?

 

— Для «Дніпра-1»-U-21 – це перший сезон у чемпіонаті України. Ми за віком молодше інших команд, і нам довелося важко. Старт сезону, потрібно визнати, ми провалили, але останні три зустрічі провели на хорошому рівні – один матч виграли, а в поєдинках з «Шахтарем» і «Динамо», в яких ми поступилися, показали якісний футбол. У мене також пішла гра – я забив і віддав передачу. У «Дніпра-1» був прогрес у грі, і дуже шкода, що саме в цей період відбулася пауза в сезоні через карантин. Однак ми готуємося і сподіваємося на краще.