Напередодні матчу у Харкові з тамтешнім Металістом-1925 капітан СК Дніпро-1 Сергій Логінов дав інтерв’ю клубній прес-службі.

 

— Сергій, попереду старт другого кола чемпіонату країни, але перед цим давай підведемо підсумки першого відрізку. Що запам’яталось більше іншого? Які матчі команді вдалися, а які ні, котрі бажано скоріше забути?
— У першу чергу хотілось би забути ті наші ігри, в яких ми терпіли поразки і не набирали очок. Але, я вважаю, що у цьому ми винуваті самі. Ці пропущені м’ячі ми самі собі привезли і тут тільки наша провина. А якщо підводити підсумки першого кола чемпіонату в цілому, то хотілось би його повести більш рівно, оскільки в деяких матчах у нас були і провали, а були випадки коли, ми не могли забити у першому таймі, і дотискали суперника тільки у другому. Тоді противники сипалися і ми їм забивали і два, і три, і чотири голи. Тобто хотілося грати більш стабільно.

 

— Попереду матч з Металістом, а зустрічі між командами Дніпра та Харкова завжди викликали великий інтерес. Ти вже відчув якусь особливу атмосферу, чи поки що все більш менш спокійно?
— Звичайно, ми до цього матчу готуємося дуже відповідально, але ми і до інших матчів ретельно готувалися. При цьому ми дивимося на власну гру, котру повинні вдосконалювати. Нам потрібно більше створювати і реалізовувати моментів біля воріт суперника. Ну і на гру у Харкові, безумовно, налаштовуємось дуже серйозно.

 

— У складі суперника грає кращий снайпер першості Сергій Давидов. Тобі, як захиснику, скоріш за все, доведеться грати безпосередньо проти нього. Є рецепт як його стримати?
— Так, є протиотрута: потрібно грати дуже концентровано кожну секунду, і не на мить не можна розслаблятися. Якщо кожен гравець зіграє у власну силу, гадаю, у нас не буде проблем з Металістом-1925.

 

— І все ж таки, на твою думку, що буде найскладнішим у Харкові?
— Скоріш за все, це психологічна підготовка. У нас гра поставлена, і ми аніскілечки не слабкіші за харків’ян. Якщо ми підійдемо до матчу добре підготовленими і викладемося на 100 відсотків, то я впевнений, що позитивний результат до нас прийде.

 

— Перша частина чемпіонату запам’яталася суддівськими помилками. Чого чекаєш від суддівства у Харкові?
— Взагалі різниця у рівні суддівства, у порівнянні з тією ж прем’єр-лігою, відчувається. Арбітри нас судили по-різному, і коли ми вигравали, і коли поступалися. І добре, що ми за такого суддівства все ж таки перемогали. І я дуже надіюся, що у Харкові арбітри працюватимуть об’єктивно, та дадуть командам зіграти у справжній футбол, на який чекають багато уболівальників.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1