Головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко про підготовку команди до гри з ФК Мир.

 

— Дмитро Станіславович по переду гра з ФК Мир, як плануєте зустрічати команду з Горностаївки?
— Як будемо зустрічати Мир? Саме так, як ми зустрічаємо у рідних стінах будь-якого суперника, вони досить непогано увійшли в сезон, певний час лідирував, але потім щось в них пішло за іншим сценарієм, загальмували… Нас це певною мірою не бентежить, бо ми, перш за все, відштовхуємося від власної гри, ми повинні на Дніпро-Арені грати з позиції сили, не дивлячись на суперника, тому, зустрінемо гостей, звісно, добре, але до початку гри, на полі, ми будемо робити все від нас залежне аби обіграти суперників.

 

— У команду повернулись гравці збірної U-19.1, чи є у Вас інформація, як вони себе проявили у Сербії?
— Я поки що не спілкувався з наставником збірної, але хлопці повернулися у гарному настрої, може, тому що хлопці побували за кордоном? (посміхається). Я володію інформацією, що вони там посіли призове місце, і у кожного був час зіграти, і те, що вони були у Сербії не туристами, вже добре, головне, що всі повернулися без пошкоджень та з певним досвідом.

 

— Черговий тур випадає на День Міста, ми почули на тренуванні, що Ви про це нагадали хлопцям…
— Так дійсно, був такий момент (посміхається). Ми звернули на це увагу, бо також відчуваємо, що вдалий результат на Дніпро-Арені може стати одним із чисельних святкових заходів у місті, і це велика відповідальність для нас. Будемо намагатися грати агресивно, атакувати та дарувати нашим землякам красивий футбол. Ми граємо для людей і, звісно, у святковий день нам потрібно зробити все, щоб здобути перемогу.