Прес-конференція головного тренера СК Дніпро-1 Дмитра Михайленка:

 

— Черговий важкий поєдинок у нас вийшов проти нікопольчан, коли ми зуміли забити переможний м’яч лише у компенсований арбітром час. Суперник дуже добре діяв у захисті, і персонально проти наших гравців. Ми, у власну чергу, не могли обіграти один в один, щоб створити небезпечні моменти біля їх воріт. Тільки у другому таймі, коли підвищилися швидкості, команда почала створювати моменти, але вони ні до чого не привели. Коли вже пішола навал, пішов вперед Логінов, добре у тому епізоді зіграв Карноза, і ми зуміли забити переможний гол. Тобто, перемога заслужена, але гра в атаці не задовольняє.

 

— Сьогодні СК Дніпро-1 арифметично забезпечив собі перше місце у групі. Можна сказати, що ваші плани на сезон повністю здійснилися?
— Плани дійсно реалізувалися, перше місце досягнуто, але говорити про повне задоволення я б не став. Хочеться іншої якості гри, у першу чергу, гри в атаці, і ми шукаємо причини, чому при такій перевазі забиваємо так мало. Тому є певне задоволення від виконаної роботи, але праці ще дуже багато.

 

— Тренер суперників казав, що його підопічних не варто налаштовувати на такі матчі. А ваших гравців важко налаштувати на таку гру?
— Наших важко, адже відрив у 9 очок великий, тому хлопців треба налаштовувати, бо в спину ніхто не дихає, і нам треба шукати моменти, щоб команда зіграла з повною віддачею, на хорошому емоційному фоні. Є чудове поле, свій стадіон, свій вболівальник, але поки що у нас гра в атаці не вдається.

 

— Шукаєте вже зараз підсилення складу під Першу лігу?
— Пошук триває, і він йде на всі позиції, можливо, за виключенням, воротарської. Конкуренції, особливо у захисті, у нас зараз немає, і це хлопців, де що розслаблює, хоча в лінії нападу така конкуренція є. Конкретно імен я не буду називати, оскільки триває сезон, і ми дивимося на тих, хто нам допоможе далі.

 

 

scdnipro1.com.ua