Прес-конференція головного тренера СК Дніпро-1 Дмитра Михайленка після матчу СК Дніпро-1 та ПФК Суднобудівник:
— Гра сьогодні вийшла занадто одностороння, адже суперник жодного разу по воротах на пробив. А для насі була своєрідна репетиція перед дограванням матчу у Миколаєві, тому ми ставили завдання виграти перший тайм. Хотіли себе перевірити, як ми будемо виглядати уподовж перших 45 хвилин. А після перерви ми збавили оберти, провели заміни, і просто контролювали гру, адже попереду важкий відрізок з семи матчів. В цілому, ми виконали завдання — перемогли і обійшлося без травм, можна сказати, виграли малою кров’ю.

 

— Сьогодні ваша команда легко проходила у вільні зони суперника. На вашу думку така вийшла гра, тому що гості без кількох гравців були занадто слабкі, чи ваша команда сильно зіграла?
— Ми таку картину спостерігаємо вже не перший матч — легко проходимо у зони суперників, на відстань до 25-30 метрів від воріт, а далі починаються складнощі. Наприклад, сьогодні форварди не забили жодного голу, хоча моментів і ударів по воротах було вдосталь. Зараз мені принесли статистику: там 38 ударів по воротах, а це не зовсім нормальне число для футболу. У першому таймі тільки 22 удари було, хоча забивав тільки Сніжко. Навряд чи це пов’язано з тим, що в складі миколаївців хтось пропускав гру. Це звична для нас картина в домашніх іграх.

 

— Те, що гравці атаки в завершальній азі неправильно ставлять ногу, голову — це недопрацювання тренера?
— Звичайно. Це недоробка тренера, дитячого… (сміх у залі).

 

 

Прес-служба СК Дніпро-1