Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко в інтерв’ю клубній прес-службі розповів о власних враженнях від контрольного поєдинку проти ковалівського «Колосу»:

 

-Дмитро Станіславович, багато сьогодні було експериментів. Яким ви побачили цей спаринг?

 

– Дійсно, збори на те і існують, щоб експериментувати, пробувати щось нове, і сьогоднішній матч не був виключенням. У першому таймі діяли хлопці, які менше до цього грали, а після перерви на поле вийшов більш основний склад. Тайми вийшли різні. До перерви нам не вдалася гра в атаці, а у другому таймі вже було краще, але все одно були проблеми з балансом, тому за час, що залишився нам треба буде вирішити цю проблему: я маю на увазі баланс атакуючих і захисних дій, щоб не припускати багато контратак на наші ворота. Тому, з цієї точки зору, зустріч вийшла дуже інформативною. Сподобався темп, сподобався суперник – дуже хороша команда, тому ми задоволені.

 

– А чим залишились незадоволені?

 

– Незадоволені ми багатьма фазами. У першому таймі взагалі мало що сподобалося, а після перерви ми були більш гострішими в атаці, діяли динамічніше, хоча ми і грали не у зовсім звичній розстановці, але хлопці – молодці, адже у нас лише одне тренування було для реалізації ось цієї тактики і деякі речі вдалися. Не вийшов у нас баланс, тобто багато дозволяли супернику, були певні складності із перестановками, коли втрачали ми м’яч, і у цю мить ми були вразливі – ось ці дві проблеми, які я сьогодні побачив.

 

– Вболівальники запитують, що з Чичиковим і чому не грає Кравченко?

 

– У Чичикова, Кравченка і Шаповала мікропошкодження, тому вирішили надати їм відпочинок. Олексій вилетів на обстеження до Дніпра, там все добре, але повертатися назад, на два дні, вже сенсу не було. Він здоровий, там відновляється, і потім до нас приєднається.

 

– Завтра команда вирушає до дому. Які будуть найближчі плани?

 

– Після повернення будуть вихідні, після чого почнемо готуватися на базі в Придніпровську і проведемо ще один спаринг, вже заключний перед весняної частиною сезону, проти запорізького «Металурга».

 

Прес-служба СК «Дніпро-1»