СК Дніпро-1 провів свій перший контрольний матч, який завершився нічиєю. Головний тренер, Дмитро Михайленко, дав коментар клубній прес-службі:

 

— У першому таймі гра була більш зрілою, як у нас так і у суперників, більш якісний футбол пов’язаний, перш за все, з досвідченими виконавцями, які вийшли на поле. У другій половині матчу, навпаки, було більше сумбуру — і у нас, і у полтавців вийшла переважно молодь, тому не дивно, що малюнок гри дещо змінився. В нас чотири гравці були не на своїх позиціях — ми дивимось різні напрямки побудови гри. Але я задоволений темпом матчу, якщо говорити про сьогоднішній день. У першому таймі ми створили чотири непоганих моменти, і як для такого супротивника — це вже непогано.

 

Дуже якісний спаринг — сьогодні ми, можна сказати, спробували на смак бронзового призера Прем`єр ліги. Повтрюсь, якщо брати на теперішній час саме початок підготовки до сезону і вкраплення новачків, то я задоволений побаченим. Дуже корисна гра.

 

— Звісно, не просто, за такий короткий проміжок часу адаптувати новачків, коли у команду приходять два гравці — це вже складно, а в нас — вже 5 новачків, і ми продовжуємо пошук виконавців під Першу лігу. Тож, це нормальний шлях коли будується майже нова команда, завжди потрібен час. Сподіваюсь на те, що хлопці якнайшвидше адаптуються у колективі. Наразі вже помітно, що деякі речі сприймаються дуже швидко, а для глибшого розуміння наших вимог, безумовно, потрібно наполегливо працювати, чим ми і займаємося з перших хвилин роботи у міжсезоння. Щодо наступного спаррингу замість ФК Полтава ми зіграємо 27 червня з Кремнем на базі у Придніпровську.

 

 

scdnipro1.com.ua