Післяматчевий коментар клубній прес-службі дав головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко.

 

— Дмитро Станіславович, другий матч поспіль з далекої відстані забиває Кравченко. З ним хтось спеціально працює?
— Та ні, Сергій у нас в команді залишається зразком для усіх, добре, що у нас є такий гравець, який нам дуже допомагає і він робить різницю на полі. Але ж у нього і є високий рівень, так що тут дивуватися нічому. Сергій робить те, що вміє.

 

— Команда вже звикла, що проти неї всі суперники грають таким «автобусом». Ви вірили в перемогу за 20 хвилин до завершення гри?
— Звичайно, вірив у перемогу, адже якщо головний тренер не вірить, то що тоді вимагати від гравців? А сьогодні ми грали проти команди, яка добре виступає на власному полі, особливо коли потрібно грати за рахунком. Якщо рахунок їх влаштовує, то вони відмінно його захищають. Тут завжди всім важко. Але ми вірили в себе, продовжували атакувати і до нас прийшла вдача, оскільки особливо гольових моментів не було до першого забитого м’яча, а потім вже суперник розкрився. А те, що проти нас всі грають від захисту, то тут також все зрозуміло, і проблема тут в нас самих, що ми не можемо пройти такий щільний захист: нам не вистачає хитрості, вміння вести силову боротьбу та інших речей. Але в цьому звинувачувати суперника не має сенсу, нам просто потрібно додавати у цих компонентах гри.

 

— Войцеховський сьогодні нарешті забив, але при цьому вже після голу не використав відмінний шанс ще раз відзначитись. Як його гру прокоментуєте?
— Він сам дуже переживає через незабиті голи, особливо, коли не реалізовує прості моменти, як, наприклад, сьогодні. У нас всі переживають за результат — ви бачили, як команда реагувала після голу Кравченка. І є моменти у кожного футболіста, які на цій стадії своєї кар’єри зростають у власній майстерності. Так що, нічого тут страшного немає.

 

 

Прес-служба СК Дніпро-1