Прес-конференція головного тренера СК Дніпро-1 Дмитра Михайленка

 

— Сьогодні були моменти, як у Металіста-1925, так і у нашої команди. В цілому скажу. Що наші хлопці –молодці. Враховуючі наші складності із складом, і те, що команда зуміла переломити хід матчу у другому таймі, то ми оцінюємо гру, як хорошу.

 

— Перед голом Кравченко довго розставляв гравців у штрафному майданчику, хто де повинен стояти.
— Так, він вимагав розташуватися так, як потрібно. У нас багато молодих гравців, які пам’ятають як саме розташовуватися при стандартних положеннях. Але упродовж гри не все вдавалося, адже тут врахуємо і тиск на них 14-ти тисяч уболівальників, але Сергію вдалося достукатися до партнерів, який їх правильно розташував. Для нас Кравченко — це знакова фігура, і з ним, і без нього — це дві різні команди. Людина регенерує ідеї на полі, чого нам не вистачало, коли він був травмований. У Металіста-1925 таку роль виконує Едмар, є ще лідер — Давидов, а у нас в лінії атаці таких людей немає.

 

— Як прокоментуєте стійку та дві поперечини Логінова?
— Є якесь невезіння. Можливо не вистачає майстерності, але з цього складається гра.

 

— Наскільки сильною відбудеться ротація у складі команди в кубковій грі з Горняком-Спортом?
— Грати через два дні на третій — це нормальний графік для того, щоб повністю відновити сили після матчу. Ротацію складу ми проводимо рівномірно по турнірам, і у нас є група хлопців 1999-2000 року народження, хто може зіграти. Проте, я відверто кажучи, про кубкову гру ще не замислювався, але безумовно, якась ротація складу у цьому матчі відбудеться.

 

— Наскільки серйозні амбіції у вашого клубу?
— У нас великі амбіції, хочемо перемагати у кожному матчі, але суперники не завжди дозволяють це робити. І якщо перед стартом чемпіонату наша уява про другу лігу, і про силу нашої команди була на одному рівні, то зараз це змінилося. У нас буда ставка на молодь, і зараз вони бачать, як тут грають, як тут потрібно боротися, і відчувають себе не дуже комфортно. І ми очікуємо від них більш швидкого росту.

 

— Ви доволі гостро відреагували на призначений пенальті.
— Так, була нервова реакція на суддівське рішення. На полі постійно ти в емоціях, можливо остаточні висновки зробимо після перегляду епізоду. Традиційно, ті кому поставили пенальті, реагують на нього негативно, і навпаки, на чию користь призначили 11-метровий, завжди підтримують це рішення. Отже, реакція тут була стандартною.

 

— Вважаєте, що команда сьогодні заслуговувала перемоги?
— Враховуючі усі ті штанги, можна казати, що нам сьогодні не поталанило. Проте можна згадати, що і у Металіста-1925 у першому таймі був дуже хороший момент, коли Чегурко не влучив у ворота, тому моментів хороших було багато біля обох воріт. Хоча, враховуючі другий тайм, є відчуття, що ми були ближче до перемоги.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1