– Дуже емоційна гра була. Команда суперника була дуже агресивно налаштована, було багато боротьби і фолів. Але у тому графіку, в якому ми граємо, хочу у першу чергу подякувати своїм футболістам, адже вони за шостий день грають вже третій матч. Я, мабуть, ще ніколи не бачив такого календаря. Але нічого, ми будемо грати. Звичайно, що є травмовані і є певний осад від перемоги, адже ми знову втратили гравця, тим більше, що у нас зараз кожен футболіст на рахунку. Так що будемо відновлюватися і готуватися далі. Сьогодні, повторюся, було багато емоцій. Ми непогано виглядали, контролювали м’яч, не дивлячись на те, що суперник нас постійно пресингував і шукав наші помилки. Але ми вистояли і здобули заслужену перемогу.

 

– Сьогодні було з обох сторін багато запитань до арбітражу, при тому, що працював VAR. Чому так вийшло?

 

– Я вважаю, що не треба дуже коментувати суддівство, тому що це футбол і емоції. Тут треба спокійно сідати і дивитися гру. А так – це емоції, адже кожен прагне перемогти і завжди хтось буде незадоволений. Так що не бачу тут ніяких проблем.

 

– Сьогодні три голи забив Артем Довбик, який є кращим бомбардиром і у Лізі Конференцій.

 

– Так, Артем забив тричі – молодець, але він не один грає. У нас є команда і не важливо, хто саме забиває. Треба здобувати перемоги у кожній грі. Забив Артем – молодець! Заб’є хтось інший – теж молодець! Перемагає команда, перш за все. Якщо ми і далі будемо грати із таким настроєм, будемо на полі однією командою, то у нас і далі будуть хороші шанси перемагати.

 

– Які були ваші перші емоції, коли ви дізналися про суперника у Лізі Конференцій?

 

– Ніяких емоцій не було. Так, звичайно, розумів, що ми грали із цією командою, але тепер це вже буде інша історія. Будемо до неї готуватися.

 

– Знову сьогодні травма у Гуцуляка, є інші травмовані. Чи вже ви готуєте зимове підсилення складу команди?

 

– Треба закінчити чемпіонат, а потім ми вже будемо сідати і розмовляти, хто нам буде потрібен. Зараз у нас є колектив і група людей, з якими ми і будемо працювати.

 

 

scdnipro1.com.ua