– Ми дуже ретельно готувалися до цієї гри. Розуміли, що граємо з хорошою командою, яка має сильний атакуючий потенціал, швидких футболістів, які у нападі добре діють, хоча і розуміли, що у них є певні проблеми в обороні, проте в цілому команда у них дуже добра. Крім того у суперника хороший, досвідчений тренер, який працював з багатьма командами. Так що розуміли, що буде важко і так воно і було у першому таймі. Добре, що забили перший гол зі штрафного, і після цього вже стало легше, адже з’явилася впевненість. Після цього почали ще створювати моменти і забили ще два голи. Вважаю, що наша перемога сьогодні повністю заслужена.  Ми набрали три очки і тепер будемо рухатися далі. Зараз у нас важкий виїзд у гості до «Вадуца», так що тепер вже треба готуватися до наступної гри.

 

– В якому взагалі психологічному стані колектив після нічиєї з «Вадуцом»?

 

– Хлопці були десь засмучені після гри, але я з ними розмовляв, казав, що це футбол і буває все. Звичайно, хотілося перемогти і хлопцям, і тренерському штабу, але так трапилося, що зіграли внічию. Це вже треба забувати і рухатися далі. У нас попереду багато матчів і у них треба перемагати. Готуємося до кожної гри індивідуально, хлопці повинні розуміти, що буде дуже важко і самі готуватися до цього. Треба налаштовуватися.

 

– Сьогодні команда перед грою вийшла на поле у футболках із зображенням Валерія Лучкевича. Наскільки такі моменти важливі у колективі?

 

– Так, звісно, що усі ми сумуємо, що Валерій отримав таку важку травму під час матчу з «Вадуцом» і він випав, мабуть, надовго. Ми усі його підтримуємо, бажаємо скорішого одужання. Звичайно, що усе це дуже тяжко. Але він сильний духом, бажаю, щоб він скоріше повертався і ми його дуже чекаємо.

 

 

scdnipro1.com.ua