– Дуже складна для нас гра була в плані фізичної готовності футболістів, адже тільки зіграли у Лізі Конференцій. Ми просили «Чорноморець» перенести гру, але вони не захотіли. Ми готувалися, як могли, адже у нас багато травмованих. Усі, хто сьогодні вийшов на поле дуже добре зіграли – молодці! Їм низький уклін. Для нас це була дуже важка і важлива перемога. Думаю, що вона була повністю заслуженою. Добре зіграли в багатьох компонентах. Так, забили один м’яч, але у нас ще були моменти, які ми повинні були реалізувати.

 

– Під час підготовки до гри футболісти звертали увагу на те, яке місце посідає «Чорноморець»?

 

– Ми завжди наголошували на тому, що у нас ніхто не дивиться у турнірну таблицю. «Чорноморець» – це команда, що дуже добре грає, яка має гарного тренера, котрий може поставити гру і не на один раз. Ми дивилися матчі одеситів і казали хлопцям, що це не їх місце у турнірній таблиці. Десь їм не фартило, але в цілому це добра команда, яка вміє і грає у футбол.

 

– Тричі суперника врятувала стійка. Це невезіння?

 

– Головне, що ми  здобули три очки. Може у наступному матчі будемо влучати у ворота частіше. Ми повинні постійно дивитися вперед. Нам сьогодні потрібен був результат. Ми добре грали, створювали моменти, тому наша перемога повністю заслужена.

 

– У якому психологічному стані команда після виходу до плей-оф Ліги Конференцій?

 

– Звичайно, що у нас позитивні емоції, усі щасливі, тому що команда з першої спроби одразу досягла такого успіху і пробилася у єврокубкову весну.  Хлопці віддали усі сили, втратили багато емоцій, але, повторюся, вони дуже хорошо підготували себе до сьогоднішнього матчу і добре зіграли.

 

 

scdnipro1.com.ua