Руслан Бабенко:

 

-Якою мірою команді допомогла перемога над «Аполлоном»?

 

-Звичайно, для нас це була перша, історична перемога у єврокубках. Вона підняла нам і моральний дух, і ми повірили у себе. Маю надію на те, що ми і завтра зуміємо досягти позитивного для себе результату.

 

– Наскільки ви зуміли ознайомитися із суперником?

 

– Ми познайомилися із їх грою – це дуже така бойова команда. Суперник непростий, адже у кваліфікації «Вадуц» пройшов і австрійський «Рапід», і хорошого суперника із Туреччини. У них є дуже добрі два центральних півзахисники. Це для нас буде дуже тяжкий матч, але ми звичайно розраховуємо на те, що зуміємо взяти три очки.

 

-Чи вважаєте ви що зараз ви переживаєте нове футбольне життя?

 

– Так, можливо, зараз найкращий етап моєї кар’єри. Зараз граю у команді з мого рідного міста. Пробую насолоджуюся грою і кожним тренуванням. Сподіваюся, що так буде і далі.

 

– Чи замислюються у команді вже про вихід з групи?

 

– Так, звичайно, ми десь це тримаємо у голові, але для нас найважливіша гра завжди наступна, і не важливо де саме – в єврокубках чи у чемпіонаті. Постійно налаштовуємося на найближчу гру.

 

Валерій Городов:

 

-«Вадуц» – старожил у єврокубках. Вони кожного року грають у євротурнірах. Те, що вони пройшли такі команди, як «Коньяспор» і «Рапід» говорить багато про що. Це амбітна, добротна, кваліфікована команда і нам буде завтра складно. Але ми йдемо крок за кроком і кожна гра для нас є досвідом. Сподіваюся, що завтра у нас буде гарний настрій.

 

– В якому стані команда і чи є ті, хто не зуміє завтра зіграти?

 

– Так, у деяких гравців є пошкодження, але до матчу ще доба, так що завтра побачимо.

 

– Чи стоїть завдання перед клубом перемогти в УПЛ та у Лізі Конференцій?

 

– Як і сказав Руслан ми у кожній грі сподіваємося на перемогу і йдемо крок за кроком, від матчу до матчу.

 

 

scdnipro1.com.ua