Давід Катала:

– Наша команда дуже плідне  готується до завтрашньої гри. Усі наші думки про те, щоб перемогти і пройти до наступного раунду Ліги Конференцій. Завтра буде важиій бій. Усі все це завтра побачать.

 

– У минулій грі у вас були проблеми із реалізацією, команда не забивала під час дуже гострих моментів. Чи є для вас це проблемою?

 

– Звісно, що ми повинні додавати у цьому аспекті гри. Ми не можемо собі дозволяти хибити з таких позицій і марнувати такі нагоди. Ми над цим працюємо і команді потрібно бути концентрованій. Головне – це грати агресивно в атаці, здобувати і реалізовувати свої моменти. Через це ми і зможемо досягти успіху. Але якщо не забивати такі моменти, то перемога нас не буде чекати.

 

– Чи слід чекати на ту ж схему гри, що була у останньому єврокубковому матчі проти АЗ, коли ви перемогли клуб з Нідерландів?

 

– Так, я вважаю, що гра буде подібною. Нам потрібно зіграти щільно у захисті, не припускатися простих помилок, оскільки у «Дніпра-1» є дуже висококваліфіковані форварди, які не марнують таких нагод і реалізують такі моменти. Водночас нам треба буде реалізовувати власні нагоди і самим грати результативно, використовуючи усі свої шанси при будь-якій можливості. Тому ми не будемо робити якихось змін, адже це вже дало нам результат у матчі з АЗ. Головне – це пресингувати і не давати супернику вільного простору. Це все може вплинути на результат. Матч триває 90 хвилин і нам треба буде грати концентровано кожної хвилини, і не випадати з ігрового тонусу. Тільки тоді ми зуміє досягти результату, який нас влаштовує, а це тільки перемога, адже тільки вона забезпечить нам можливість вийти до наступного раунду.

 

– Яка роль фанів, які приїхали до Кошице, щоб підтримати команду у цьому протистоянні?

 

– Так, звісно, вони повинні бути поруч з командою. Особливо в таких іграх вони нам допомагають. Їх підтримку ми дуже цінуємо, і ми знаємо, що вони докладають великі зусилля, щоб бути разом з командою в будь-якому матчі, в будь-якій країні. Хоча, звісно, не усі мають таку нагоду. Будемо намагатися порадувати своїх фанів. Для усіх нас це буде особлива гра, тому їх підтримка важлива, як ніколи.

 

Вукашин Йованович:

– Наші цілі на завтрашній матч ясні. Ми знаємо, що робити. Ми добре підготовлені психологічно і фізично. Я вірю у наших гравців, що ми зуміємо завтра здобути гарний результат. Перемога – це єдине, що може нас влаштувати, щоб ми зуміли досягти остаточного успіху у групі.

 

– Чи вплинув на вас результат першого матчу з «Дніпром-1», коли ви зазнали поразки? Який фактор у грі завтра стане головним?

 

– Більшої мотивації, ніж грати у єврокубках для нас не існує. Ми мотивовані і налаштовуємося на гру максимально концентровано. Ми представляємо Кіпр у цьому турнірі і у нас залишилося лише два матчі у групі, тому ми максимально концентруємося, щоб досягти позитивного результату. Я спілкувався із партнерами по команді і усі вони налаштовані, як справжні вбивці. Немає більшої мотивації, ніж та, що ми у разі успіху можемо грати навесні в плей-оф Ліги Конференцій. Треба виграти цю гру і ми створемо нову історію для Кіпру, і для нашого клубу. Ми зможемо це зробити за підтримки наших фанатів, які прибули сюди.

 

 

scdnipro1.com.ua