– Які ваші перші враження від міста та стадіону? – запитання до тренера.

 

– Дуже гарний стадіон та хороше поле. Про місто поки не можу нічого сказати, адже ми прибули лише вдень. Але ми щасливі бути тут, насолоджуватися атмосферою сьогодні та завтра.

 

– Що ви знаєте про суперника? Чи можете виокремити когось з гравців?

 

– Так, я бачив матчі «Дніпра-1» у Лізі конференцій та у чемпіонаті. Ключовим гравцем вважаю №7, здається, його прізвище Довник. Він грає за національну збірну, є дуже сильним фізично та технічно, швидкий. Він хороший гравець, і вважаю, ми почуємо про нього наступного року у Європі.

 

– Чи можете ви порівняти «Дніпро-1» з «Алкмаром»? «Алкмар» – лідер групи, але «Дніпро-1» є теж дуже сильною командою.

 

– Дуже важко порівнювати, адже у Лізі конференцій та у чемпіонаті був різний футбол. Я бачив перший матч «Дніпра-1» проти «Алкмара», де наш суперник грав у захисному стилі. Водночас у матчах чемпіонату та проти «Аполлону» «Дніпро-1» грав у дуже хороший комбінаційний футбол, був дуже сильним у білд-апі. Вважаю, «Дніпро-1» є таким же за силою, як «Алкмар». Вони грають у схожий футбол, коли атакувальні гравці у будь-який момент можуть піднести сюрприз. Вони полюбляють комбінаційний футбол з короткими передачами у середині. Ми будемо готові до цього. Я пояснив команді, як вони мають діяти, і ми маємо ідею, як грати проти «Дніпра-1». Подивимось, добра вона чи ні (посміхається).

 

– Жьон, ви гратимете завтра замість дискваліфікованого капітана Бюхеля. Які відчуття?

 

– Перш за все, я дуже радий мати можливість взяти участь у грі. Але я розглядаю цей матч як будь-яку іншу гру. Сподіваюсь проявити себе якнайкраще на полі та отримати задоволення від гри.

 

– Чи є для вас особисто якась відмінність у підготовці до цього?

 

– Ні, усе відбувається як завжди, як перед іншими матчами. Ми нічого не змінюємо. Думаю, все буде добре.

 

 

scdnipro1.com.ua