— З нашого боку була дуже в’яла гра. І це вже не вперше. Але сьогодні ми просто обіс…лися. Могли і 10 голів пропустити. Вина за це лежить на кожному з нас. Не можу нічого сказати, що ми виправимося. Треба щось і думати, і щось робити. Бо справді могло бути більше. Ми дуже погано грали. І то, можна сказати, що для Дніпра матч проти Металіста буде куди потрібнішим, аніж проти нас. Вони нам забили три голи, просто граючись, після чого заспокоїлися. Вони самі собі проблеми створили. Не ми їм, а вони самі собі.

 

— Була думка, що команда просто перегоріла…
— Не можу пояснити. Ми дуже погано зіграли. У нас були такі розриви в лініях, що Дніпро шматував нашу команду як хотів. Якби вони дуже хотіли, то могли б нам ще стільки ж забити. Ми грали дуже сковано, почали погано, та ще й шалений гол нас надломив. Але я не вважаю, що в грі проти Дніпра треба опускати руки після першого ж м’яча. А в нас так і вийшло.

 

— Чи можна сказати, що другий гол — непорозуміння?
— Кожний гол — це праця суперника і результат наших помилок. Мисак ніби відбив, але цього все одно було замало. Та що вже говорити про випадковості… Чому нам випадкові голи забивають, а ми ні? Отже ми менш гідні, щоб так щастило.

 

— Можливо, перед Кривбасом ця гра сплотить команду?
— Були вже матчі проти Арсенала, Металурга, Говерли… і це чомусь нас не з’єднує. Маємо п’ять очок відриву. Напевно, таке місце справедливе, бо своєю грою ми на щось краще не заслуговуємо.

 

fckarpaty.lviv.ua