– По-перше, хочу подякувати Збройним силам України за те, що ми маємо можливість грати. Велика їм подяка та дай Боже здоров’я. Стосовно гри, ми очікували, що вона буде важкою. Ще й втрутилася сирена. Ця пауза також, думаю, вплинула на хід матчу. Нам багато що вдалося із того, що планували. По-перше, змогли забити. І дуже радіємо нічиїй, тому, що відібрали очки у лідера. Передбачали, що суперник буде більше грати з м’ячем, хлопці терпіли, вичікували шанси. Я казав, що шанс буде, і його треба реалізувати. Були у нас моменти, у суперника, тому вийшла бойова гра. Якщо для нас це плюс, то для «Дніпра-1» – вразлива нічия.

 

– Були готові до сценарію гри з тривалою зупинкою?

 

– Ми розуміємо, що в Україні триває війна. Морально ми готові до цього і одразу сказали як суперникам, так і арбітрам, що будемо чекати і хочемо продовжити матч.

 

– Смоляков якось себе проявив по-новому чи це було очікувано для вас?

 

– Думаю, що сам Смоляков навіть не очікував, що заб’є два м’ячі, та ще й «Дніпру-1». Він є вихованцем дніпровського футболу, тому мав велику мотивацію. Він молодець, прогресує. Ми дуже раді, що він є в нас команді, і є кому забити м’яч. Йому пощастило сьогодні, і нам також.

 

 

scdnipro1.com.ua