Матчі черкаського професіонального футбольного клубу знову відвідуватимуть представники фан-сектору, які бойкотували останні ігри черкаського Славутича в осінній частині сезону.

 

Про це нещодавно заявив генеральний директор клубу — Володимир Лашкул. За його словами про це вдалося домовитися з лідерами фан-сектору і вже під час завтрашньої гри у 21-му секторі знову буде людно та гамірно. Головною причиною бойкоту ігор черкаського клубу — назва команди. Найпалкіші вболівальники вже давно хочуть її змінити і повернути історичну — Дніпро.

 

«Я особисто зустрічався з представниками фан-сектору. Ми говорили з хлопцями близько години і дійшли порозуміння. У найближчому матчі вони знову будуть підтримувати черкаський футбол. Головною вимогою є зміна назви. Я переконаний, що клуб має завжди прислухатися до своїх прихильників. Зараз розпочалася широка програма у ЗМІ щодо голосування вболівальників за нову назву. Щодо надмірної активності фан-сектору то ці вболівальники організовані краще ніж будь хто інший, вони заявили, що за порядком у своєму секторі слідкуватимуть самі і я їм вірю», — зауважив Лашкул.

 

 

cherkassy-sport.com