Юнацька збірна команда України U-19 зіграла свій третій матч у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2015 року, який у ці дні проходить в Ізраїлі. Підопічні Олександра Головка здобули розгромну перемогу над командою Ізраїлю з рахунком 5:0 та з першого місця вийшли до еліт-раунду змагань.

 

Початок матчу, в якому вирішувалася доля путівки до еліт-раунду континентальної першості, ознаменувався обережною грою з боку обох збірних, які обрали надійну гру у захисті замість атакувальної феєрії. Такий розвиток подій влаштовував команду Олександра Головка, яка навіть за нічиєї потрапляла до наступного раунду змагань. Але на 17-й хвилині матчу «синьо-жовтим» вдалося відзначитися у воротах господарів поля. Комбінація від Коваленка, Лучкевича та Бєсєдіна завершилася ударом останнього у дальній кут воріт ізраїльської команди.

 

Матч закінчився впевненою перемогою українців з рахунком 5:0, а півзахисник Дніпра Валерій Лучкевич, який почав цей матч на позиції лівого хава, був замінений на 26-й хвилині.

 

Збірна України здобула сім очок у трьох матчах і з першого місця потрапила до еліт-раунда чемпіонату Європи 2015 року. Матчі цієї стадії пройдуть навесні 2015 року.