– Сьогоднішня перемога – третя за шість днів. Наскільки вона була складною?

 

– Для нас усі поєдинки дуже важливі. Ми йдемо від матчу до матчу і сьогоднішня гра була, як і всі інші дуже важливою, адже нас влаштовує тільки перемога. Суперник діяв дуже агресивно, хорошо був налаштований на гру, тому нам було непросто. Тим більше, враховуючи те, в якому графіку ми граємо – через два дні на третій. Хлопці трошки підвтомилися, але на характері і бажанні виграли цей матч.

 

– Ти зумів відчути те, що історія протистоянь «Дніпра-1» і «Колоса» має свою особливу атмосферу?

 

– Так, це відчувалося під час гри. У першому таймі, коли я сидів на лаві для запасних, відчував, які емоції були на полі  і з боку суперника, і у наших хлопців. Мені важко сказати щодо історії протистоянь, але ця гра була важливою для обох команд, оскільки кожна команда виконує своє завдання, за рішення якого вона і бореться на полі. Важко було емоційне і коли був ще в запасі, і потім, коли вийшов на поле.

 

– Ти пропустив деякий час через травму. Як зараз себе відчуваєш?

 

– Я пропустив два тижні – це три матчі і трохи випав з ритму гри. Сьогодні я вийшов, можна сказати, ще не повністю готовий.

 

– А на заключні чотири матчі у цьому році?

 

– Гадаю, що до наступного матчу буду відчувати себе вже краще, а головне травма більше не турбуватиме у голові, адже я переживав, щоб не було рецидиву. Думаю, що все буде добре.

 

 

scdnipro1.com.ua