Післяматчева прес-конференція головного тренера Динамо Олександра Хацкевича:

 

— Найголовніше те, що наші хлопці дуже серйозно віднеслися до гри. І бажання, і настрій у них були, контролювали хід матчу, хоча Дніпро-1 мені сподобався, адже ця команда намагається саме грати у футбол, підібрані хлопці, які просто так не б’ють м’яч вперед. Так що, ми ретельно готувалися до гри, розраховували на те, що у нас більше буде контролю м’яча, непогані були перехоплення і підбирання в центрі — це те, що ми вимагали від гравців. Нам залишався крок до фіналу і ми мінімальне завдання виконали.

 

— Може хтось з молоді СК Дніпро-1 в майбутньому потрапити до Динамо?
— Я ще раз скажу, що команда грає достатньо цікаво, кожен доповнює один одного і мені сподобалася команда Дніпро-1. Є тут цікаві хлопці, але у нас також молода команда і ми омолоджуватися не плануємо. Дай Бог, щоб хлопці зростали і прогресували. У них є потрібні якості, щоб стати хорошими футболістами.

 

— На ваш погляд, в такому своєму стані СК Дніпро-1 міг би зайняти місце серед клубів УПЛ?
— Коли ми готувалися до матчу, я сказав своїм хлопцям, що наш суперник — не команда Другої ліги, а команда Прем’єр –ліги. Хлопці повинні були серйозно поставитися до цього, і насправді, рівень команди зараз такий, що навіть на сьогоднішній момент, на мій погляд, дозволяє їй грати в УПЛ.

 

— А скільки матчів СК Дніпр-1 ви подивились під час підготовки?
— Ми подивилися дві гри — проти Металіста-1925 і ФК Дніпро.

 

— Заміна Бойка пов’язана із тим, щоб надати ігрову практику Бущану?
— Звичайно, Бущан пропустив багато часу, він провів вже дві гри за дубль, і рахунок дозволяв його випустити. Потрібно надавати ігрову практику в такій ситуації.

 

— Задоволені, що фінал пройде на Дніпро-Арені? Вважаєте, що цей стадіон принесе вам вдачу?
— До 9 травня ще далеко, поки що у нас ще ігри чемпіонату. Так, тут чудова арена і чудова атмосфера, поле — шикарне. Так що, думаю, що фінал повинен пройти вдало. Ну а як воно складеться, ми вже дізнаємося після завершення гри.

 

 

scdnipro1.com.ua