Палата з вирішення спорів ФФУ постановила, що Дніпро зобов’язаний виплатити помічникам іспанського екс-наставника дніпропетровського клубу Хуанде Рамоса 900 тисяч євро, повідомив адвокат асистентів Рамоса Олександр Волков.

 

«Зарплата і заборгованості по зарплаті були погашені повністю. Але з преміальними по Лізі Європи і за вихід до кваліфікаційного раунд Ліги чемпіонів є питання. Тренери кілька разів намагалися вирішити цю проблему полюбовно, багато разів зверталися в клуб. З Дніпром і його власником у них залишилися гарні стосунки.

 

Врешті чомусь клуб зайняв таку позицію, що зарплата зарплатою, а бонуси — бонусами. Ми дочекалися рішення палати з вирішення спорів, яке більшою мірою задовольнила вимоги тренерів. Сума заборгованості перед трьома тренерами — близько 900 000 євро.

 

У Дніпра ще є можливість як домовитися по цих боргах, так і оскаржити це рішення.

 

Мої клієнти теж думають на даний момент, чи варто їм звертатися з цього приводу до Лозанни. Тому що вимагали спочатку трошки більше. Але палата зайняла нейтральну позицію і винесла рішення, яке не ображає ні один, ні інший бік. Але більшість вимог палата задовольнила.

 

У середу ми отримали це рішення на руки, Дніпро також отримав його по факсу, повідомили нам у ФФУ. Вважається, що з минулої середи рішення отримане сторонами і включається 21 день для того, щоб його оскаржити.

 

У нас є кілька варіантів. Ми можемо йти в КДК і піднімати це питання. Можемо йти в комітет з ліцензування і говорити про те, що ліцензійні умови, на яких Дніпру видавався атестат, змінилися, тому потрібно відкликати атестат.

 

Якщо ж буде оскарження до Лозанни, то ми дочекаємося, коли там ухвалять рішення з цього приводу», — сказав Волков у ефірі телеканалу Футбол 1.