Хавбек Ворскли Артем Громов поділився думками щодо можливого переходу у Дніпро.

 

«Потрібно розуміти, що Дніпро, в який мене сватають, — команда топ-рівня. І в Україні, і в Європі дніпропетровців бояться і поважають. Але в Дніпрі є хороший футболіст на моїй позиції. Перейти туди і не грати, не бачу сенсу. У Дніпрі є Коноплянка, який грає на позиції лівого півзахисника. Як його витіснити зі складу? Це дуже складно.

 

Я не те, що боюся конкуренції. Але людина зарекомендував себе і заробила ім’я. Вже важко боротися. Я ж теж читаю ці чутки, що Женя піде з Дніпра. Якщо так і станеться, буде сенс боротися за місце в складі. Якщо не піде… Ну, яку позицію б мені на поле не визначив би тренер — нападником, під нападником, буду боротися за місце в складі. Але, чесно, не хочеться перейти і сидіти в запасі. Хоча, повторюся, міркувати про це будемо, коли з’явиться якась конкретика. Зараз все на рівні чуток — ведуться переговори з тими, з тими.

 

Я з тренером Ворскли розмовляв. Він каже, що хоче, щоб я залишився. Тому що у нас є завдання і є команда, кістяк. Якщо висмикнути одного, другого третього, потрібно заново команду збирати. Але в теж час Сачко говорить: Якщо ти скажеш, я не хочу тут перебувати і піду, то, будь ласка. А так ми будемо боротися за тебе, і хочемо, щоб ти залишився», — розповів Громов.