– Я вважаю, що була цікава гра. Сьогодні було два різних тайми. У першому таймі ми дуже добре виглядали і повинні були забивати більше, але пішли на перерву за рахунку 1:0.  У другому таймі вже «Ворскла» була активніше, у неї було більше моментів, а в кінці гри ми могли як забити, так і пропустити. Тому вважаю, що результат у сьогоднішньому матчі закономірний.


– Ваша команда створює багато моментів, але мало реалізовує. Що із цим робити?

 

– Звичайно, хотілося б, щоб влучали у ворота, але це – футбол, і усе це ми розуміємо. До того ж хлопці були втомлені, адже зіграли вже чотири матчі за десять днів, так що їм потрібен відпочинок. Вони усі молодці і віддавали усі сили, і я їм дуже дякую за те, що вони саме грають у футбол, і показують гру.

 

– Слідкуєте за результатами «Шахтаря», чи відштовхуєтеся тільки від своєї гри?

 

 

– Зрозуміло, що у нас наступна гра із «Шахтарем», але ми ще не дивилися їх ретельно і не готувалися до цього матчу, адже зараз закінчилася тільки гра із «Ворсклою». Зараз відпочинимо і будемо вже готуватися до цього матчу. Так що поки що ще нічного не дивився і не знаю, що там і як.

 

Щодо «Ворскли», то хочу сказати, що у них хороша команда. Десь у них були невдачі, але у них добрий тренер, який вміє ставити гру. Так що думаю, що у них усе попереду.

 

 

scdnipro1.com.ua