Після новорічних свят прес-служба клубу продовжує спілкування з гравцями СК Дніпро-1. На цей раз на наші запитання відповів голкіпер команди Ігор Варцаба.

 

— Ігор, який настрій перед початком сезону? Що вразило у відпустці?
— Відпочивати — це чудово, адже кожній людині, незалежно від сфери зайнять, періодично потрібна зміна обстановки, щоб відволіктися, набратися сил і з новою енергією братися за роботу. Настрій чудовий, адже не тільки я, а ми всі скучили за футболом. На цей раз найбільш незвичним у відпустці виявилася погода (сміється). Навіть не відчув, що це саме зимова відпустка, але тим не менше, все пройшло чудово і запам’яталося хорошим настроєм, приємними новинами і теплими зустрічами.

 

— Сергій Кравченко у відпустці стрибнув з парашутом, а як ти ставишся до екстремального відпочинку, може і сам плануєш щось подібне?
— З великим задоволенням повторив би його подвиг! Сподіваюся, у мене ще буде така можливість.

 

— Наскільки скучив за футболом під час відпустки і як підтримував форму?
— Футбол — це мій спосіб життя, який є невід’ємною частиною, як під час сезону, так і в період відпустки. Намагався тримати себе в формі за допомогою індивідуальних тренувань і групових занять з хлопцями. Думаю, що це вдалося.

 

— Чи встиг познайомитися з новачками команди — Карнозою, Біликом і Передистим. Чи перетинався з ними раніше?
— З новачками дуже давно знайомий. Грав і з ними, і проти них. Я думаю, що ці хлопці здатні підсилити гру команди.

 

— Введений матч за перше місце в Другій лізі, додасть мотивації і інтригу в турнірі?
— Не думаю, що додасть мотивації — її у нас й так з надлишком. А от зацікавленість та інтрига, драйв та впевненість — безперечно присутні.

 

— Фінал Кубка України пройде на Дніпро-Арені, але попереду півфінал. Як оціниш шанси команди проти кожного з потенційних суперників?
— Дуже був радий, коли дізнався, що фінал пройде в Дніпрі. Погодьтесь, виграти Кубок на очах рідних трибун — це подія всього життя. Я вірю, що це можливо. Прикладів футбол знає безліч. Чому б не ми? Потрібна віра, самовіддача і прихильність фортуни. Оцінювати суперників — це повторювати заношені фрази про силу та досвід тощо. Я більше вірю в чудо і наполегливість.

 

— Якою ти бачиш весняну частину чемпіонату для команди і для себе особисто?
— Впевнений в тому, що друга частина чемпіонату складеться для нашої команди якнайкраще. Всі ми відпочили, набралися сил, і на полі, сподіваюся, це буде помітно.

 

 

scdnipro1.com.ua