Півзахісник СК Дніпро-1 Юрій Бровченко прокоментував перебіг Дніпровького дербі.

 

— Юрію, ну як враження від дербі, ФК Дніпро напевно таки чимось здивував? Все ж таки Вас вважали фаворитами, а на табло — нічия…
— Дійсно? вийшла дуже важка гра, напевно найтяжча у сезоні для нас, боротьба на кожному клаптику поля, ніхто себе не зберігав та не підбирав ноги. В нас, напевно, було більше моментів, але, як ви сказали, результат — на табло… Я в деякій мірі здивований тим, як проти нас грали, ми вже з перших хвилин відчули іх настрій — вийшли битися, але й ми не уступали ні в одному з епізодів, тому можливо такий результат. Як на мене, гарний вийшов двобій гідних суперників — тож нічия справедлива. Хочу побажати ФК Дніпро далі прогресувати — в них гарна молодь підростає.

 

— Як ти кажеш гарна молодь сьогодні в декількох єпізодах тобі добре по ахілам пройшлась… Не образився за неповагу до старшого?
— Та ну що ви, які образи? Це футбол, бувало і гірше… Хочу подякувати, що пішов з поля на свої двох (посміхаєтся). Ви думаєте я не попадаю по ногах суперника? Та ще й як, мене б’ють, я б’ ю — звісно ненавмисно, так що, ніяких образ, сьогодні ніхто не хотів уступати, ось і все… Десь не встиг прибрати — отримав… Все нормально живий-здоровий йдемо далі.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1