Напевно всі вже бачили наше офіційне “звернення-обурення” щодо телепелу. Якщо ні, посилання в коментах.

Що можу сказати, упл як організація дискредитувала себе багато років тому. Це можна сказати і про ФФУ УАФ в цілому, але зараз ми про окрему її частину – УПЛ.Спекуляції на всі можливі теми природні для українського футболу, але давайте розбиратися з телепулом.Дніпро-1 і вся ця низка клубів-бунтарів мають невигідні багаторічні контракти з плюсами.  

 

Так чому клуби не йдуть за грошима?

Давайте не будемо забувати кому належить медіа-група плюсів. Так тому самому, хто “не має ніякого відношення до Дніпра-1”. Мова про Коломойського, якщо що.Два плюс два думаю всі складутьДинамо, в свою чергу, просто не хоче бути як Шахтар. Про Металіст написано вище.

 

Так чи має сенс цей пул?

В ідеальному світі – однозначно Але ми живемо не в ідеальному світі. А коли мова заходить про УПЛ, цей епітет останній спадає на думку. До того ж, війна. І зараз тисячі людей покинули домівки чи втратили роботу, і просто хочуть забути про це усе подивившись матч улюбленої Зорі чи Металіста.До того ж платити за матчі УПЛ просто рука не підніметься, пишу я, додивлюячись другий матч УПЛ.

 

Дякую за прочитання, пишіть свою думку у коментарі та підписуйтесь на мій телеграм: @aboutdnipro1

 https://t.me/aboutdnipro1