Сьогодні дніпряни грають проти земляків з Дніпропетровщини – криворізьким “Кривбасом”. Стартовий свисток пролунає о 14:00.

 

Перш за все, хочу зазначити про таку несправедливість: матч пройде в Кривому Розі, який значно ближче до фронту за Дніпро. Але окей, матч все одно без глядачів, тому закриємо на це очі.

 

Дніпряни мали більше ніж достатньо часу на відпочинок, бо не враховуючи 10 хвилин з “Олександрією”, останній матч провели ще 19 жовтня, той самий, з “Шахтарем”. Це останній тур цьогоріч, який, як стратегічно, так і психологічно хочеться завершити перемогою. Наша кадрова ситуація все ще та сама, не поїхали до Кривбасу: Бланко, Амаш, Бусанело, Балулі; травмованими залишаються: Пуріта, Лучкевич, Горбунов; під питанням: Гуцуляк, Громов.

 

Криворіжці перед сьогоднішнім туром займають 14 місце з 16 можливих, набравши 12 залікових балів. Також вони мають найнижчий показник забитих м’ячів – 8. І, як би дивно це не звучало, проблема саме у завершенні. Криворіжці мають якісного плеймейкера Ріфета Капіча (а-ля наш Піха), передачі якого майже кожного туру потрапляють у різноманітні огляди. Попри це підопічні Вернидуба перемогли полтавську “Ворсклу” та харківський “Металіст”; поділили очки з “Зорею”. Бачимо, що цей колектив може дати результат, навіть не демонструючи якісний футбол. До речі, зараз Кривий Ріг представляє 3 гравців з дніпровським минулим: Сарнавський, Кліщук, Хобленко.