По перше, друзі, хочу привітати нас усіх з історичним досягненням нашого улюбленого клубу!

 

Дніпряни розпочали матч цілком прогнозованим скалдом, здивувала лише відсутність Бусанело. Перший тайм пройшов під повним контролем “Дніпра-1”. Крім, без перебільшень, шедеврального голу Піхальонка, згадується момент Назаренко на самому початку зустрічі й постріл Амаша з дистанції. Лідер команди зробив свою справу, і дніпряни з впевненістю попрямували до роздягальні.

 

У другому таймі “Аполлон” поступово почав нарощувати свої атакувальні можливості, особливо це стало після 4-ьох замін. Але реально гострих моментів на 2 команди були обмаль. Лише хочу прокоментувати наш момент на останніх хвилинах зустрічі: ну не може в таких моментах топ-форвард грати як Артем Довбик.

 

Оцінки:


Валеф – 7.0 – зробив все, що мав зробити.

 

Амаш – 7.0 – видав дуже якісний матч: добре відпрацював у захисті, підключався до атак. Сподіваюсь надалі битиме зі своєї лівої частіше.

 

Сарапій, Сваток – 6.5 – пара цз видала нормальний матч, але були певні огріхи.

 

Адамюк – 7.0 – все як завжди, не ідеально, але був корисний і в захисті й в атаці.

 

Бабенко – 6.5 – були певні провали у його зоні, але нічого критичного, можна списати на втому.

 

Рубчинський – 7.5 – видно що дуже старається, хоче у кожному матчі видавати свій максимум, дограє кожен епізод. Але все може зіграти йому в муніс, бо треба раціонально використовувати свою енергію. Як і сталось у матчі, після чергового ривку зазнав пошкодження, сподіваюсь зі здоров’ям все добре.

 

Піхальонок – 8.0 – знову герой матчу, більшість гостроти від нього, ще й гол цукеронька.

 

Назаренко – 6.5 – були цікаві дії, але весь час був помітний чи дифіцит ігрової практики, чи просто дифіцит майстерності.

 

Танчик – 7.0 – він є максимально вертикальним гравцем й не дуже багатим запасом техніки, але навіть цим функціоналом видав солідний матч.

 

Довбик 6.5 – звичайний матч форварду з пороговим рівнем виконаної роботи. Момент на кінці матчу залишив дуже неприємний спогад.

 

Когут, Кононов, Логінов – б/о.