Дніпряни розпочали матч з максимально бойової стартової одинадцятки, яка залишилась після травм. Бусанело виносимо за дужки. Лише впадав в око Гуцуляк, який вийшов другим нападником. Тож 4-4-2, лунає стартовий свисток.

 

Перший тайм не залишив жодного спогаду. Це цілком очікувано, бо Амаш, Адамюк звикли підійматися по флангу, що потребує зміщення вінгерів у напівфланги. Але що Горбунов, що Танчик гравці прикуті до бровки, тому їхній функціонал не дозволяв реалізуватися фланговим захисникам по максимуму. Тому, одразу в перерві побачили заміну Горбунова на Назаренка, яка хоч якось додала різкості попереду.

 

У другому таймі відверто почав назрівати гол дніпрян. і легенда Дніпра, серце Дніпра, він же, – Ігор Когут результативно завершив розрізну передачу Піхальонокка.

 

+3 очки в турнірну таблицю є, йдемо далі.

 

Оцінки:

 

Валеф – 6.5 – роботи було небагато, але виконав її добре, 0 в графі забитих м’ячів “Металіста” про це свідчать.

 

Амаш – 6.5 – як вже зазначалось, був обмежений у свої діях, але хороші навіси були.

 

Сарапій, Сваток – 6.0 – не відчувалось спокою й стабільності позаду. Якісь вони сковані були, наче аномально бояться помилитись. +, а точніше -, обмаль цікавих перших пасів.

 

Адамюк – 6.5 – більше підключався до атак за свого колегу зліва, але на оцінку вище не награв.

 

Бабенко – 6.5 – виявляться у нього поставлений дальній удар, ще б трохи приціл підрівняти. Чому він не демонстрував це раніше – цікаве питання.

 

Піхальонок – 7.5 – якісні, цікаві дії, ідеальний асист, все як ми любимо.

 

Горбунов – 5.5 – чесно кажучи, ніяк, що грав, що не грав.

 

Танчик – 6.0 – був більш результативний за Горбунова, видно що старається грати на свій максимум, інколи щось не виходить.

 

Гуцуляк – 6.0 – перевод в центр обмежив його функціонал, сподіваюсь надалі повернеться на свою рідну позицію.

 

Довбик – 6.5 – він форвард залежний, але партнери не постачали йому моменти, тому теж, не реалізувався у цьому матчі.

 

Назаренко – 6.5 – додав різкості в гру, грав у напівфланзі, що дозволила реалізувати атакувальний потенціал Амаша.

 

Когут – 7.0 – приємно бачити, як він поступово додає, і справа не лише у забитому м’ячі, сподіваюсь, що поступово вийде на новий рівень. Ще б у підкати як дурний не летів.

 

Кононов – б/о – з дебютом!