Перший матч для дніпрян в групі ЛК закінчився поразкою. Так, її можна називати прикрою, бо суперник протягом матчу створив 1,5 моменти. Але, будемо відвертими, найкращим моментом дніпрян була стійка від захисника АЗ.

 

Цілком очікуваний склад, здивувала лише поява Рубчинського у старті. В цілому, була видна організована гра до пропущеного м’яча. Після того, як рахунок став 0:1, у дніпрян катастрофічного нічого не виходило. Кількість обрізок збільшилось в рази, в атаці жодного моменту.


Отже, переходимо до оцінок


Валеф – 6.0 – прямої відповідальності в голі немає, але все ще невпевнена гра на виходах. Попри це, подобаються його довгі передачі.

 

Бусанело – 6.0 – ні більше, ні менше від того що демонстрував у попередніх матчах.

 

Сарапій – 6.5 – довго не давали АЗ створити щось у нападі. Приємно дивують його довгі передачі. Але не допрацював на голі

 

Сваток – 6.5 – окрім моменту з голом, питань немає. Сподіваюсь зі здоров’єм все добре.

 

Адамюк – 5.5 – трошки розгубився у матчі.

 

Бабенко – 7.0 – перший і другий тайми демонстрував зовсім різні рівні гри. Розрізні передачі, перехоплення – були лише в першій половині зустрічі.

 

Рубчинський – 7.0 – парубок моторний, відпрацьовував у захисті, був корисний у побудові атак.

 

Піхальонок – 6.0 – як би це дивно не звучало на його адресу, але не показав нічого та справедливо був замінений.

 

Амаш – 6.0 -десь на 30 хвилині матчу згадав, що він грає. Знадобився деякий час, щоб знайти його на полі. Більше працював на захист.

 

Гуцуляк – 7.0 – був значно кориснішим за свого партнера на протилежному фланзі. Загострював, поодинокі моменти в нападі йшли від нього.

 

Довбик – 6.5 – він залежний форвард, а цікавих передач на нього було обмаль. Поодинокі загострення протягуванням м’яча – все чим запам’ятався.

 

Балулі – 4.0 – спокійно можна поставити 0, бо він як креативний гравець, не зробив нічого. Запам’ятався лише обрізкою, яка ледь не закінчилась голом.

 

Назаренко – 5.5 – намагався щось показати, але дається в знаки дефіцит ігрової практики.

 

Когут – 5.5 – нормально.

 

Танчик – 6.5 – з кожним матчем починає подобатись все більше. Добре відпрацював у захисті.

 

Громов 6.0 – не зрозуміло, чого ця заміна відбулась так пізно.