Дніпряни здобули впевнену перемогу над ковалівцями. Можна навіть сказати, що була помітна класова перевага над суперником.

 

“Дніпро-1” розпочав матч з максимально бойовим складом. Але впала в око відсутність капітана – Олександра Сватка, його замінив бразильський новачок Гомес.

 

По суті, першим небезпечним моментом на дві команди, став пенальті у ворота “Колоса”, який Довбик не дуже впевнено, але реалізував. Вже менше ніж за 5 хвилин, була перша небезпека від господарів. На щастя для нас, М’якушко його не реалізував. АЛЕ! Протягом всієї цієї атаки, є питання майже для кожного гравця дніпрян. Перш за все, Сарапій, який невідомо куди скидав м’яч потилицею, Гомес, який допустив розрив, та можливість для розрізної передачі, Бусанело, який не встигав за вінгером суперника. Після всього, цього дніпряни результативно завершили свій другий більш-менш результативний момент. Піхальонок просто поклав м’яч на голову Довбику.

 

Другий тайм дніпряни спокійно довели для логічного кінця, при цьому, не дали супернику щось створити. Приємно, що не почали вбивати гру, а продовжили створювати моменти.

 

Оцінки:

 

Валеф – 7.0 – питань по грі не виникало. Майже взяв пенальті.

 

Бусанело – 6.5 – був дуже корисний в атаці, але декілька разів не встигав закривати у захисті.

 

Гомес – 5.5 – горе ти лукове. У цілому, видно, що гравець перспективний, вміє перехоплювати, може бути корисним у білд-апі. АЛЕ, у цьому матчі якось загубився, провалювся, та зароблений пенальті ніхто не відміняв.

 

Сарапій – 6.0 – теж, котрий матч не все гладко, сильних провалів не були, але недопрацювання серйозні.

 

Адамюк – 6.5 – теж були певні прогалини на його фланзі, але добре розганяв атаки по своєму флангу.

 

Бабенко – 6.5 – опорна зона виглядала більш-менш нормально, але, за ідеєю, саме він мав страхувати Бусанело у моментах про які згадано вище.

 

Рубчинський – 7.0 – заробив пенальті для нас, який задав тонус поєдинку. Але в цілому, склалось враження, що кому кому, а йому б ротація не завадила.

 

Піхальонок – 9.0 – на мою думку, саме він MVP матчу, бо ці розрізні передачі, просто щось неймовірне.

 

Назаренко – 6.5 – все що згадується, це абсолютно безглузда жовта картка під завісу першого тайму.

 

Гуцуляк – 8.0 – як же його не вистачало, на голову вище за своїх конкурентів по позиції. Сподіваюсь, що заміна в перерві була для підстраховки.

 

Довбик – 9.0 – хет-трик та ще 2 небезпечні моменти. Грав, як справжній форвард, майстерно завершив передачі партнерів.

 

Танчик – 7.0 – лівому захиснику “Колоса” добряче довелось побігати за ним. Але, особливої небезпеки не йшло від нього. Добре відпрацьовував на захист.

 

Громов – 7.0 – був дуже корисний на полі, його заслуга в останньому м’ячі дуже велика.

 

Когут – 6.0 – не запам’ятався ні зі знаком +, ні з -.

 

Логінов, Кононов – б/о.