Дніпряни почали матч максимально прогнозованим складом. Тим самим, що й вийшов у четвер з “АЗ”.

 

Дуже сподобалась ідея зі стартовим штурмом, але чіткої реалізації цього ми не побачили. Вже у першому таймі потроху почала позначатися втома від календаря. Попри це, перший тайм залишили повністю за собою, не вистачало лише одного – забитого м’ячу.

 

Другий тайм став логічним продовженням першого. Минайцям вдавалось хоча б щось створити лише з поодиноких стандартів. Так прийшов й їхній гол. Дніпряни пропускають, але одразу демонструють свій характер та за 5 хвилин перегортають гру з голови на ноги. На табло   рахунок стає 2:1.

 

Контрольний пострілом для “Миная” став гол Амаша за 10 хвилин після попередньої феєрії голів. Після цього мав ще один небезпечний момент Артем Довбик, який не вдалося реалізувати. Отже, дніпряни спокійно довели матч до логічної кінцівки.

 

Оцінки:

 

Валеф – 6.5 – в принципі, його провини у голі немає, але весь матч був флешбек від його гри у матчі з “АЕКом”.

 

Бусанело – 7.0 – добре провів поєдинок, класно загострював на атаку. Але він неначе боїться грати правою ногою, один такий момент ледь не закінчився обрізкою.

 

Сарапій – 8.0 – в цьому матчі у нього вселились Рогалду, Зідан, Серхіо Рамос разом узяті.

 

Сваток – 6.0 – чого чого, а впевненості у нього не бракло з його перших матчів у дорослому футболі. А тут якась невпевненість, нерішучість, що кличуть за собою дитячі помилки й обрізки.

 

Адамюк – 6.5 – вже колись писав, що Вові дуже важко ставити оцінку, бо вдалі дії чергуються з недуже хорошими. Цей матч яскравий приклад цього.

 

Бабенко – 6.5 – навіть з незначним тиском “Миная” були моменти, коли не встигав страхувати партнерів.

 

Рубчинський – 7.0 – не дуже хороший матч, здалось що функціонально не готовий на всі 100.

 

Піхальонок – 7.5 – робив все що мав, дещо не виходило.

 

Амаш – 7.5 – дуже добре, значно краще ніж останні матчі. Загострював: простріли, навіси. Гол + асист, як і у дебютному матчі в УПЛ.

 

Назаренко – 6.0 – якось все “недо”. Недобіжав, недограв, недоборовся. Ось завжди чогось не вистачало.

 

Довбик – 7.0 – боровся, пробивав. У цілому непогано зіграв, міг забивати. Головне щоб знову не почалась його безгольова депресія, як на старті сезону.

 

Когут – 6.5 – увійшов у матч, неначе грав зі старту. Не додав, не зробив гірше.

 

Гуцуляк – 9.0 – звісно за 30 хвилин таку оцінку ставити не можна. Футбол – це емоція, й оцінка саме за неї. Опинитися в потрібному місці в потрібний час теж треба. До речі, так приймати м’яч, як він перед асистом, навіть на рівні УПЛ не можна.

 

Гомеш – б/о – з дебютом! Навіть за короткий проміжок часу зробив один дуже важливий перехват, та вже зрозуміло, шо вміє грати з м’ячем.

 

Кононов, Логінов – б/о.