Перша втрата очок дніпрянами припала на матч, де, на паперу був виражений фаворит і аутсайдер. Але, як то кажуть, “ета футболь…”

 

У старті вийшли декілька гравців ротації, але бойовий кістяк команди лишився. Через пошкодження спини на воротах грав Юрчук (на жаль, без кепки). А також замість вже основного Бабенка, у старті з’явився Логінов.

 

Гра почалась в край в’яло, до того ж майже двохгодинна сирена не дала піднятися градусу поєдинку. Дніпряни забили фактично зі свого першого моменту на 2-ій компенсованій хвилині. Причому  до цього “Інгулець” мав 2 більш-менш небезпечних моменти.

 

Після перерви дніпряни почали відверто просідати. У свою чергу, команда з Петрового забила 2 м’ячі та завдала удару в поперечку. Але за рахунок індивідуальної майстерності Піхальонка, рахунок став нічийним.

 

Оцінки:

 

Юрчук – 5.5 – відпрацював як типовий другий кіпер команди. Де мав виручати – виручив, але за той ляп не можу поставити більше.

 

Амаш – 6.0 – мав закривати весь фланг, бо Бланко грав у напівфланзі. Щодо атакувальних дій, то не все так погано: багато навішував, правда половина з тих навісів були неточні, але хоч час від часу загострював.

 

Логінов, Сваток – 5.0 – склалось враження, що на полі вони були лише для галочки, бо центр захисту був прохідним двором для суперника.

 

Адамюк – 6.5–  котрий матч важко оцінювати Володимира. У нього не було відверто провалених матчів, і відверто добрих. Це стосується й вчорашнього матчу: в захисті не все ідеально, в атаці – допоміг.

 

Сарапій – 5.0 – і коли грав у центрі захисту, і коли змістився у захисті не нав’язував жодного супротиву опонентам.

 

Рубчинський – 6.0 – вже були матчі значно якісніші й цікаві, але свій мінімальний обсяг роботи виконав.

 

Піхальонок – 7 – нічия його імені, це не тільки за гол, але й за дії протягом всього матчу: загострюючі передачі, цікаві дії.

 

Бланко – 7.0 – завдавав дуже багато клопоту гравцям “Інгульця” за що багато разів отримував по ногах.

 

Гуцуляк – 6.0 – протягом всього матчу хороші дії чергувались з провальними.

 

Довбик – 6.5 – хоч м’яч й не забив, але постійно доставляв клопотів захисту супернику, чатував як справжній хижак біля чужих воріт.

 

Громов – 5.0 – за 20 хвилин свого ігрового часу не показав абсолютно нічого. Запям`ятався лише піжонський невдалий пас п’ятою перед голом Піхальонка. Сподіваємось зі здоров’ям все добре й заміна була для перестраховки.

 

Назаренко – 5.0 – що виходив, що не виходив.

 

Танчик – 6.5 – навіть за 20 хвилин ігрового часу показав достатньо якісний рівень гри. Декілька разів не дав розпочатися контратаці “Інгульця”.

 

Когут – 6.0 – останній матчі викликають враження, що його заміна має не виключно формальний характер “бо слот залишився”. По тихеньку починає підвищувати свій ніякий рівень, який демонстрував у перших поєдинках сезону.

 

Балулі – 4.5 – *читати Назаренко*.