Вчора дніпряни здолали аутсайдерів чемпіонату. Але картинка на полі не давала підтвердити статуси команд, особливо по ходу першого тайму.

 

Кучер виставив на поле цілком очікуваний склад, без ротації. Будемо відверті, опції останнього у нього не було. На щастя нам, дніпряни достатньо швидко відкрили рахунок. Буса + Піха зробили різницю й далі “Дніпру-1” грати стало значно легше.

 

У другому таймі “Чорноморць” усе менше й менше ставав нав’язувати супротив дніпрянами, тож “Дніпро-1” спокійно довів поєдинок до логічного кінця.

 

Оцінки:

 

Валеф – 7.5 – 1 удар у площину його воріт, з яким він впорався. Та хорошо гра на випередження, коли Назаренко обрізався.

 

Бусанело – 8.0 – “I’ma come back to life”, повністю звкрив свій фланг у грі на захист, дуже добре підключався до атак, що й дало результат.

 

Сваток, Сарапій – 6.5 – знову не можу сказати, що відпрацювали дуже добре, були огріхи, декілька разів навіть серйозні.

 

Адамюк – 7.0 – на скільки ж круто він прокачав свої аткувальні скіли. Здається, що чоловік з такою статурою може бути суто руйнівником, але ж ні.

 

Бабенко – 6.5 – були певні провали та необов’язкові фоли.

 

Рубчинський – 7.5 – вривання поміж лініями, цікаві дії. Він вже збирає по декілька гравців на собі.

 

Піхальонок – 8.5 – вирішив результат матчу, та в цілому, грав, як ми до нього звикли.

 

Амаш – 6.5 – мало цікавих, нестандартних дій, запам’ятався лише декількома навісами та одним ударом.

 

Назаренко – 6.0 – дуже важко визначитись, яку оцінку йому ставити. Мав купу моментів, але жоден не реалізував. Міг стати героєм матчу з перших хвилин. Там перетягнув, там забарився, там стійка – і все, моментів як не було. Та та обрізка до сих пір не дає спокійно спати.

 

Довбик – 6.5 – якось все дуже довго. Наприклад, прибрав двох гравців, але поки по тому м’ячеві наважиться вдарити, перед ним вже виростають два нові захисники.

 

Когут, Балулі, Логінов – б/о.