Сьогодні дніпряни проведуть останній цьогорічний єврокубковий матч. Битва з алкмарцями за 1 місце.

 

“Дніпро-1” має шанс потрапити одразу до 1/8 фіналу Ліги Конференцій. Для цього треба привозити з Алкмару 3 очки. У неділю у нас уже гра з “Минаєм”, а після неї через два на третій “Колос”. Але попри це, не думаю, що тренерський штаб буде сьогодні свідомо вдаватись до ротації. Бо -2 матчі у ЛК та матеріальна винагорода від УЄФА виглядають дуже привабливо.

 

Останній 3 матчі дніпряни грають з однаковим переможним рахунком 1:0, тому навряд чи на нас сьогодні чекає гольова феєрія.

 

Щодо кадрової ситуації, то повернувся Гуцуляк, але наврядчи він витягне всі 90 хвилин. Всі інші травмовані до сих пір залишається в лазареті. Також не полетів до Нідерландів Ферез Бабулі, але чи не скажу, що для нас це мінус.

 

“АЗ-67” ще до початку матчів у групі був явним фаворитом, тому вони теж битимуться за першу сходинку. На внутрішній арені у Алкмарців теж все добре: 3 сходинка та відставання у 3 залікові бали від столичного “Аяксу”. Щодо їхньої кадрової ситуації, то у лазареті перебувають: Ев’єн, Вангойсден та Бруно Матрітес. Але нам від цього ні гаряче ні холодно, бо травмовані вони давно й “АЗ” вже адаптувались грати без них.

 

 

До речі, як вам минулорічне нововдення від ФІФА: команда, що посідає 1 місце у групі потрапляє одразу до 1/8 фіналу?